Büyük Veri Denizi – Ogan Özdoğan

Hayatımıza böylesine etki eden büyük veri kavramını öğrenmek mi istiyorsunuz? O zaman bu kitap tam size göre! Yaşamımızın her noktasında ürettiğimiz büyük verinin nasıl analiz edildiğini ve yönetildiğini, örnekleri ve yarınki rolü ile birlikte bulacaksınız. Geleceğin en önemli mesleklerinden veri uzmanlığı nedir ve veri uzmanı kimdir sorularına da yanıt alacaksınız.

Büyük veri gözlerimizin gördüğü her yerdedir. Ürettiğimiz veriler nehir, aktığı deniz ise büyük veridir. Bindiğimiz uçakta, uğradığımız bankada, kullandığımız arabada, genlerimizin araştırılmasında ve hastalıkların tedavisinde, kısaca attığımız her adımda ve atan her nabızda bulunmaktadır. Ömrümüzden geçen her saniye veri üretilmektedir. Bu kadar yoğun veriye nasıl hükmedebilir ve kendimiz için anlamlı bilgileri nasıl elde edebiliriz?

Kategoriler: Etiketler: ,

Açıklama

İşte aradığınız tüm cevaplar bu kitapta, keyifle okumanız dileğiyle…
(Tanıtım Bülteninden)